Team

BUILDING AN EMPIRE OF FIT WOMEN

EEN INDIVIDUELE AANPAK

 

Laat je persoonlijk begeleiden en coachen door één van onze Personal Trainers, Diëtiste of Kinesiste. Wat je doel ook is - fitter worden, sterker worden, afvallen, een sportprestatie verbeteren, verstevigen, mobiliteit en flexibiliteit verbeteren...

Wij bieden jou een persoonlijk plan van aanpak, aangepast aan jouw noden en vereisten.

DIËTISTE KAREN

 

Karen is een erkende diëtiste, na haar opleiding aan de AP-Hogeschool (voedings- en dieetkunde) studeerde ze nog verder als diabeteseducator. Ze is gespecialiseerd in het begeleiden van patiënten met overgewicht, zwangeren en diabetes.

 

PERSONAL TRAINER TATJANA

 

Tatjana wist dat ze iets moest doen met die sportieve kriebels, na haar studies rechten studeerde ze vol overtuiging en passie voor Personal Trainer. Op vakantie in USA of niet, sporten & coachen blijft ze altijd doen.

 

PERSONAL TRAINER ESTHER

 

Ester is zelf een fervent loopster. Ze combineert haar energieke en enthousiaste coachings met haar studies aan de Universiteit van Anwerpen (Master Kinesitherapie).

PERSONAL TRAINER VACATURE

 

Ben jij een zelfstandige Personal Trainer met ervaring binnen het functioneel trainen? Heb jij een positieve en sportieve mindset?

Start met 3 uren per week en op te bouwen naar meer. Solliciteer per mail en we ontmoeten je graag!

PERSONAL TRAINER ZAINAB

 

Zainab studeerde aan de Universiteit Van Antwerpen (Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie). Met succes volgde ze daarna de opleiding tot Personal Trainer. Tussendoor reist ze nog de wereld rond om marathons te lopen.

 

PERSONAL TRAINER ASLI

 

Al 12 jaar ervaring in het coachen en motiveren van dames (@Passage Fitness First, @HealthCity, @BasicFit - Pilates - Fatburning - HiiT - Cycling,...) de afgelopen 3 jaar specialiseerde ze zich in het individueel en functioneel trainen.

 

YOGA TEACHER LATIFA

 

Na het behalen van haar Master in de Psychologie startte ze met een drukke job. Rust én uitdaging kon ze vinden in haar wekelijkse Pilates-les, ze besliste om hier iets mee te doen. Ze verdiepte zich in Yoga en behaalde haar diploma, al is dit volgens haar maar het begin van meer.

KINESISTE VACATURE

 

Ben jij een erkende kinesiste met reeds ervaring in het begeleiden van patiënten?

Wij zoeken nog ter uitbereiding van ons team een kinesiste! Enkele uren per week, op te bouwen naar meer. Solliciteer per mail en we ontmoeten je graag!

MEET OUR TEAM

LAAT JE PROFESSIONEEL BEGELEIDEN EN GA HELEMAAL VOOR JE DOEL

 

Newsletter

 

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, groepslessen, gratis trainings, info-sessies? Schrijf je dan zeker in!

 

 

FIT EMPRESS LADIES

 

BODY TRANSFORMATION

GET IN TOUCH

 

Adres: Kapelstraat 70, 2660 Antwerpen

GSM: 0032 484 95 23 92

Email: info@fitempress.com

FOLLOW US

OPENINGSUREN

 

Enkel op afspraak

Telefonisch of per mail

Ladies Only

Private Functional Training

Copyright © All Rights Reserved