Team

BUILDING AN EMPIRE OF FIT WOMEN

EEN INDIVIDUELE AANPAK


Laat je persoonlijk begeleiden en coachen door één van onze Personal Trainers, Diëtiste of Kinesiste. Wat je doel ook is - fitter worden, sterker worden, afvallen, een sportprestatie verbeteren, verstevigen, mobiliteit en flexibiliteit verbeteren...

Wij bieden jou een persoonlijk plan van aanpak, aangepast aan jouw noden en vereisten.

DIËTISTE KAREN


Karen is een erkende diëtiste, na haar opleiding aan de AP-Hogeschool (voedings- en dieetkunde) studeerde ze nog verder als diabeteseducator. Ze is gespecialiseerd in het begeleiden van patiënten met overgewicht, zwangeren en diabetes.


PERSONAL TRAINER ASIACOACH NINAKiné -PERSONAL TRAINER ZAINAB


Zainab studeerde aan de Universiteit Van Antwerpen (Revalidatiewetenschappen en  Kinesitherapie). Met succes volgde ze daarna de opleiding tot Personal Trainer. Tussendoor reist ze nog de wereld rond om marathons te lopen.


PERSONAL TRAINER ASLI


Al 12 jaar ervaring in het coachen en motiveren van dames (@Passage Fitness First, @HealthCity, @BasicFit - Pilates - Fatburning - HiiT - Cycling,...) de afgelopen 3 jaar specialiseerde ze zich in het individueel en functioneel trainen.


Kinésiste  ELCINPERSONAL TRAINER VACATURE


Ben jij een zelfstandige Personal Trainer met ervaring binnen het functioneel trainen? Heb jij een positieve en sportieve mindset?

Start met 3 uren per week en op te bouwen naar meer.  Solliciteer per mail en we ontmoeten je graag!

KINESISTE VACATURE


Ben jij een erkende kinesiste met reeds ervaring in het begeleiden van patiënten?

Wij zoeken nog ter uitbereiding van ons team een kinesiste! Enkele uren per week, op te bouwen naar meer. Solliciteer per mail en we ontmoeten je graag!

MEET OUR TEAM

LAAT JE PROFESSIONEEL BEGELEIDEN EN GA HELEMAAL VOOR JE DOEL

 
 

Newsletter


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, groepslessen, gratis trainings, info-sessies? Schrijf je dan zeker in!